Veggiedent XS ( voor de hele kleine honden ) 15 caloriarme harde kauwstrips

Vorige Artikel 2 van 4 Volgende

In aanvulling op de succesvolle VeggieDent range introduceert Virbac nu de VeggieDent XS. De XS is speciaal ontwikkeld voor een wereldwijd groeiend segment van kleine hondenrassen namelijk de ‘Toy breeds’. Dit vertaald zich in de juiste balans tussen de aangepaste dikte en kauwduur voor een optimale reinigende werking bij de zeer kleine honden. Daarnaast toont wetenschappelijk onderzoek aan dat VeggieDent een klinisch bewezen effect op de vermindering van gingivitis heeft.

De gepatenteerde Z-vorm zorgt versterkt de mechanische reiniging die vorming van tandplak en tandsteen helpt vorkomen. De bewezen kauwduur en constante samenstelling zorgen voor een betere werkzaamheid. VeggieDent is van 100% plantaardige samenstelling met een laag caloriegehalte en is zeer smakelijk, zeer goed verteerbaar en in overeenstemming met de nieuwe EU-richtlijnen inzake aanvullende diervoeders.

VeggieDent is onderdeel van het ‘Virbac Oral Care Program’, de overzichtelijke tandheelkundige gebitsverzorgingslijn voor dieren en kan uitermate goed toegepast worden bij honden met een voedselintolerantie voor dierlijk eiwit. De Kauwstrip is exclusief beschikbaar voor de dierenartspraktijk en helpt om tanden te reinigen en de adem te verfrissen.

© 2012 - 2021 alleshier-4-uwdier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel