Specific hondenvoer CXD-M - Adult - Medium Breed

Artikel 1 van 6 Volgende

SPECIFIC CXD-M Adult Medium Breed
Beschikbaar in: 4 kg, 7 kg en 12 kg

Dagelijkse voeding voor gezonde honden van middelgrote rassen (10 – 25 kg) in de leeftijd van 1 – 7 jaar.

Eigenschappen:


- Complete, uitgebalanceerde voeding met een gematigd energiegehalte, welke voldoet aan de behoefte van volwassen honden van middelgrote rassen en helpt om het ideale lichaamsgewicht te handhaven.
- EPA en DHA zijn omega-3 vetzuren met een ondersteunend effect op het behoud van gezonde gewrichten, een gezonde huid en een mooie vacht.
- Zeer goed verteerbare ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit zorgen voor een maximale opname van voedingsstoffen uit de voeding, waardoor de fecesproductie afneemt.
- Bevat ß-1,3/1,6-glucanen uit gist welke kunnen binden aan de receptoren van witte bloedcellen, waardoor het immuunsysteem alerter zal reageren en de immuunrespons wordt ondersteund.
- FOS is een fermenteerbare vezel die de darmflora en de goede darmwerking bevordert.
- L-carnitine is toegevoegd aan de voeding. L-carnitine transporteert vetzuren naar de mitochondriën en stimuleert daar de vetoxidatie en zodoende het behoud van de spiermassa.

Dit in combinatie met de gematigde energiedichtheid, helpt het honden hun ideale lichaamsgewicht te handhaven. Voor drachtige en zogende teven van middelgrote rassen wordt SPECIFIC CPD-M Puppy Medium Breed aanbevolen.

Ingrediënten Tarwe, vismeel, maïseiwit, varkensvet, rijst, gist (bron van ß-1,3/1,6- glucanen), gehydrolyseerd pluimvee-eiwit, visolie, mineralen, eieren, vitaminen en sporenelementen, fructo-oligo-sacchariden, lysine, methionine, threonine, tryptofaan, L-carnitine. Antioxidanten: door de EU goedgekeurde toevoegingen: BHA, BHT, propylgallaat. Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Terug naar Specific hondenvoer overzicht. 

© 2012 - 2021 alleshier-4-uwdier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel