Specific hondenvoer CXD-S - Adult - Small Breed

Vorige Artikel 2 van 6 Volgende

SPECIFIC CXD-S Adult Small Breed
Beschikbaar in: 4 kg en 7 kg

Dagelijkse voeding voor gezonde honden van kleine rassen (< 10 kg)
in de leeftijd van 1-8 jaar.

Eigenschappen

-Complete, uitgebalanceerde voeding met een gematigd energiegehalte, welke voldoet aan de behoefte van volwassen honden van kleine rassen en helpt om het ideale lichaamsgewicht te handhaven.
- EPA en DHA zijn omega-3 vetzuren met een ondersteunend effect op het behoud van gezonde gewrichten, een gezonde huid en een mooie vacht.
- Zeer goed verteerbare ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit zorgen voor een maximale opname van voedingsstoffen uit de voeding, waardoor de fecesproductie afneemt.
- Bevat ß-1,3/1,6-glucanen uit gist welke kunnen binden aan de receptoren van witte bloedcellen, waardoor het immuunsysteem alerter zal reageren en de immuunrespons wordt ondersteund.
- FOS is een fermenteerbare vezel die de darmflora en de goede darmwerking bevordert.

Voor drachtige en zogende teven van kleine rassen wordt SPECIFIC® CPD-S Puppy Small Breed aanbevolen.

Ingrediënten Tarwe, vismeel, maïseiwit, varkensvet, rijst, gist (bron van ß-1,3/1,6- glucanen), gehydrolyseerd pluimvee eiwit, visolie, mineralen, eieren, vitaminen en sporenelementen, fructo-oligo-sacchariden, lysine, methionine, threonine, tryptofaan. Antioxidanten: door de EU goedgekeurde toevoegingen: BHA, BHT, propylgallaat. Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Terug naar Specific hondenvoer overzicht. 

© 2012 - 2021 alleshier-4-uwdier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel