Specific hondenvoer CXD-XL - Adult - Large Breed

Vorige Artikel 3 van 6 Volgende

SPECIFIC CXD-XL ADULT LARGE & GIANT BREED
Beschikbaar in: 4 kg en 12 kg

Dagelijkse voeding voor gezonde honden van grote en reuzenrassen (> 25 kg) in de leeftijd van 1 – 6 jaar (grote rassen) en 1 - 5 jaar (reuzenrassen).

Eigenschappen:

- Complete, uitgebalanceerde voeding met een gematigd energiegehalte en zeer goed verteerbare ingrediënten welke voldoet aan de behoefte van volwassen honden van grote en reuzenrassen en helpt om het ideale lichaamsgewicht te handhaven.
- EPA en DHA zijn omega-3 vetzuren met een ondersteunend effect op het behoud van een gezonde huid en een mooie vacht. In combinatie met het gematigde energiegehalte, ondersteunen ze gezonde gewrichten bij honden van grote rassen en reuzenrassen.
- De zeer goed verteerbare ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit zorgen voor een maximale opname van voedingsstoffen uit de voeding, waardoor de fecesproductie afneemt.
- Bevat ß-1,3/1,6-glucanen uit gist welke kunnen binden aan de receptoren van witte bloedcellen, waardoor het immuunsysteem alerter zal reageren en de immuunrespons wordt ondersteund.
- Psyllium husk is een gel-vormende oplosbare vezel, die diverse malen het eigen gewicht aan vocht opneemt en bekend is vanwege zijn gunstige effect op de regulering van de activiteit van het maagdarmkanaal. Voor deze voeding zijn zeer goed verteerbare ingrediënten geselecteerd waardoor de voeding zeer geschikt is voor het gevoelige spijsverteringssysteem van honden van grote rassen en reuzenrassen.
- L-carnitine is toegevoegd aan de voeding. L-carnitine transporteert vetzuren naar de mitochondriën en stimuleert daar de vetoxidatie en zodoende het behoud van de spiermassa. Dit in combinatie met de gematigde energiedichtheid, helpt het honden hun ideale lichaamsgewicht te handhaven.
- De brokken zijn groter waardoor honden van grote rassen en reuzenrassen beter kauwen, langer over de maaltijd doen en minder schrokken.

Voor drachtige en zogende teven van grote rassen en reuzenrassen, wordt SPECIFIC CPD-M Puppy Medium Breed aanbevolen.

Ingrediënten Rijst, tarwe, vismeel, maïseiwit, varkensvet, gehydrolyseerd pluimvee eiwit, visolie, gist (bron van ß-1,3/1,6 glucanen), mineralen, eieren, cellulosepoeder, vitaminen en sporenelementen, psyllium husk, lysine, methionine, threonine, tryptofaan, L-carnitine. Antioxidanten: door de EU goedgekeurde toevoegingen: BHA, BHT, propylgallaat. Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Terug naar Specific hondenvoer overzicht. 

© 2012 - 2021 alleshier-4-uwdier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel