Specific hondenvoer CPD-S - Puppy - Small Breed

Vorige Artikel 4 van 6 Volgende

SPECIFIC CPD-S Puppy Small Breed
Beschikbaar in: 1 kg, 4 kg en 7 kg

Deze onderhoudsvoeding is zeer geschikt voor pups van kleine rassen.

SPECIFIC® CPD-S Puppy Small Breed is een uiterst geschikte voeding voor na het spenen (5-6 weken) totdat de pups 80% van hun volwassen gewicht hebben bereikt. Vanaf dat tijdstip kan men de pup geleidelijk laten wennen aan CXD-S Adult Small Breed / CXW Adult All Breeds.

Toepassingen
- Groeifase pups van kleine rassen
- Drachtige en zogende teven van alle rassen
- Gebrek aan eetlust
- Herstel Eigenschappen
- Verhoogde gehalten energie, eiwitten, vitaminen en mineralen. Voldoen aan de behoefte van pups van kleine rassen in de groeifase en bevordert de normale skeletontwikkeling.
- DHA is een omega-3 vetzuur dat de ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen bevordert.
- EPA en DHA zijn omega-3 vetzuren met een gunstig effect op de ontwikkeling van gezonde gewrichten, een gezonde huid en een mooie vacht.
- Bevat ß-1,3/1,6-glucanen uit gist welke kunnen binden aan de receptoren van witte bloedcellen, waardoor het immuunsysteem alerter zal reageren en de immuunrespons wordt ondersteund.
- Psyllium husk is een gel-vormende oplosbare vezel, die diverse malen het eigen gewicht aan vocht opneemt en bekend is vanwege zijn gunstige effect op de regulering van de activiteit van het maagdarmkanaal.

Ingrediënten Tarwe, maïseiwit, vismeel, varkensvet, rijst, mineralen, eieren, gehydrolyseerd pluimvee-eiwit, gefermenteerd wei-poeder, aardappeleiwit, visolie, dextrose, vitaminen en sporenelementen, psyllium husk, lysine, methionine, threonine, tryptofaan, gist (bron van ß-1,3/1,6-glucanen). Antioxidanten: door de EU goedgekeurde toevoegingen: BHA, BHT, propylgallaat. Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Terug naar Specific hondenvoer overzicht. 

© 2012 - 2021 alleshier-4-uwdier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel