Specific hondenvoer CPD-XL - Puppy - Large Breed

Vorige Artikel 6 van 6

SPECIFIC CPD-XL Puppy Large & Giant Breed
Beschikbaar in: 4 kg en 12 kg

Voor pups van grote rassen en reuzenrassen is SPECIFIC® CPD-XL Puppy Large & Giant Breed zeer geschikt als voeding voor na het spenen (5-6 weken) tot de pups 80% van hun volwassen gewicht hebben bereikt. Vanaf dat tijdstip kan men de pup geleidelijk laten wennen aan SPECIFIC® CXD-XL Adult Large & Giant Breed / CXW Adult All Breeds.

Toepassingen

- Groeifase pups van (hele) grote rassen Eigenschappen
- Uitgebalanceerde gehalten aan energie, eiwitten, vitaminen en mineralen voldoen aan de behoefte van groeiende pups van grote rassen en reuzenrassen. De aanwezigheid van EPA en DHA in combinatie met het gematigde energie- en calciumgehalte, draagt bij aan de ontwikkeling van gezonde gewrichten en een normale skeletontwikkeling en verlaagt het risico op versnelde groei en overgewicht.
- DHA is een omega-3 vetzuur dat de ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen bevordert.
- EPA en DHA zijn omega-3 vetzuren met een gunstig effect op de ontwikkeling van gezonde gewrichten, een gezonde huid en een mooie vacht.
- Bevat ß-1,3/1,6-glucanen uit gist welke kunnen binden aan de receptoren van witte bloedcellen, waardoor het immuunsysteem alerter zal reageren en de immuunrespons wordt ondersteund.
- Psyllium husk is een gel-vormende oplosbare vezel, die diverse malen het eigen gewicht aan vocht opneemt en bekend is vanwege zijn gunstige effect op de regulering van de activiteit van het maagdarmkanaal.

SPECIFIC® CPD-XL Puppy Large & Giant Breed is geen optimale keuze voor drachtige en zogende teven, omdat deze voeding een lagere energiedichtheid en een lager calciumgehalte heeft dan SPECIFIC® CPD-S Puppy Small Breed en CPD-M Puppy Medium Breed. Daarom wordt voor drachtige en zogende teven van grote rassen en reuzenrassen SPECIFIC® CPD-M Puppy Medium Breed aanbevolen. Voor pups met een aanzienlijk lagere energiebehoefte dan aangegeven in het voedingsschema, wordt SPECIFIC® CPD-M Puppy Medium Breed aanbevolen.

Ingrediënten Rijst, tarwe, maïseiwit, vismeel, varkensvet, gist (bron van ß-1,3/1,6- glucanen ) gehydrolyseerd pluimvee-eiwit, mineralen, visolie, eieren, cellulosepoeder, vitaminen en sporenelementen, psyllium husk, lysine, methionine, threonine, tryptofaan, L-carnitine. Antioxidanten: door de EU goedgekeurde toevoegingen: BHA, BHT, propylgallaat. Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Terug naar Specific hondenvoer overzicht. 

© 2012 - 2021 alleshier-4-uwdier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel