Duo Dog. 1 liter Het product voor honden met vachtproblemen

Vorige Artikel 3 van 5 Volgende

DuoDog

Uit ervaring weten wij dat de meeste hoefsmeden tegen het invetten van hoeven zijn. Gewoonweg omdat het de hoefwand afsluit. Duoprotection doet dat niet. Doordat Duoprotection van paardenvet gemaakt is en dus 100% natuurlijk is, trekt het meteen in de hoeven. In paardenvet zit Glycerine. Glycerine trekt vocht aan. Door de werking van het paardenvet krijg je een snellere groei van het hoorn en een stevigere structuur van de hoef. Het is  onomstotelijk bewezen dat Duoprotection de hoeven verbetert, onderhoudt en sterker maakt. Maar het is ook te gebruiken op leder. Leder komt van dieren en omdat Duoprotection 100% natuurlijk (dierlijk) is wordt het opgenomen in het leder. Het voedt het leder en geeft het een natuurlijke look.

 

 

 

Wij hebben als praktijk goede ervaringen met Duo Dog.  Als uw hond sterk verhaart kan het zijn met dit product dat aanzienelijk verbeterd of zelfs verminderd. Wij zetten het met name in als huidproduct.

Duo Dog Vet Supplement is een 100% zuiver langzaam uitgebakken paardenvet en een zeer goed voedingssupplement als energiebron. Het ruwe paardenvet en vlees is afkomstig uit Nederland en België. Paarden worden in de wereld waarin wij leven gezien als nobele dieren. Paarden krijgen daarom altijd een hoog kwaliteit dieet te eten van de beste en betere voedingssoorten die voorhanden zijn.

 

Duo Dog Vet Supplement is een zeer dun vet wat bijna een olie achtig voorkomen heeft, tenzij ingevroren en of in de koelkast staat. Duo Dog Vet Supplement is een absolute zuivere energiebron van de hoogste kwaliteit en zeer hoog in calorieën. Maar toch veel lichter verteerbaar en sneller oproepbaar en te verwerken dan andere vetsoorten. Er bestaat simpelweg geen zuivere en betere dierlijke vetbron voor uw hond dan paardenvet. Wat niet te vergelijken is met bio industrievoer voor slacht en pluimvee. Nogmaals, paardenvet heeft mede hierom de hoogste kwaliteit en zuiverheid. In paardenvet zit glycerine en Vitaminen A en D waardoor het ook een uitermate goede werking heeft op een droge huid en doffe vacht. Daarnaast is het tevens een perfecte aanvulling op voor de spijsvertering en de darmflora. Duo Dog Vet Supplement is een zeer goede aanvulling voor elke hond.

Te verkrijgen als snoepje en als voedingssupplement.

 


Bestel nu ook het handige doseerpompje

Duo Dog Vloeibaar Paardenvet is goed voor:
- Gezonde huid
- Glanzende vacht
- Betere darmflora
- Extra weerstand
- Goede gezondheid
- Sterkere botten 
- Zeer smakelijk, dus ook moeilijke eters gaan weer lekker eten.

Gebruiksaanwijzing:
Honden tot 5 kg.  tot 1 eetlepel per dag
Honden tussen de 5 en 20 kg. 2 a 3 eetlepels per dag
Honden boven de 20 kg. 3 a 4 eetlepels per dag 
Vermeng het paardenvet door het voer voor smakelijkheid en goe
de opname.

 

 

© 2012 - 2021 alleshier-4-uwdier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel