Ontwormtabletten hond

Bestel uw Milbemax ontwormtabletten goedkoop bij Alles Hier 4 Uw Dier. Onze tabletten zijn verkrijgbaar vanaf € 9,50 en ontwormen uw hond of pup niet alleen, maar beschermen ook tegen nieuwe infecties met spoelwormen, lintwormen, haakwormen en hartwormen. Koop uw ontwormtabletten op werkdagen voor 13:00 uur en u heeft ze morgen al in huis.

Heeft u vragen over onze ontwormmiddelen of wilt u persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze dierenarts door te bellen naar 038 - 477 1951 of door een e-mail te sturen naar info@dapzw.nl.

Ons assortiment ontwormmiddelen

Het assortiment ontwormmiddelen van Alles Hier 4 Uw Dier bestaat uit ontwormtabletten van Milbemax en is samengesteld door de dierenartsen van Dierenartsenpraktijk Zwolle Zwartewaterland. Kies voor de ontwormtabletten voor honden van 5 tot 50 kg of voor de tabletten voor kleine honden en pups, van 0,5 tot 10 kg.

Soort ontwormtablettenKenmerkenWerk het beste voorBestellen
Milbemax ontwormtablet hond 5 – 50 kg
 • Behandelt infecties met lintwormen en rondwormen
 • Effectief bij preventie van hartwormen
Honden van 5 tot 50 kg Bestel Milbemax ontwormingstablet voor honden van 5-50 kg
Milbemax ontwormtablet hond 0,5 - 10 kg
 • Geschikt voor behandeling van infecties met lintwormen en rondwormen
 • Inzetbaar bij preventie van hartwormen
Honden van 0,5 tot 10 kg Bestel Milbemax ontwormingstablet voor honden van 0,5-10 kg

Veilig online ontwormtabletten bestellen

In de webshop van Alles Hier 4 Uw Dier bestelt u veilig en gemakkelijk ontwormtabletten voor uw hond of pup. Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, is de volgende dag al in huis. Daarnaast betaalt u geen verzendkosten bij bestellingen boven de € 35, heeft u 14 dagen bedenktijd en kunt u gratis retourneren als u niet tevreden bent.

Symptomen van wormen

Als u onderstaande symptomen bij uw hond of pup ziet, dan is dat mogelijk een indicatie voor een infectie met wormen:

 • Een bleke of vale vacht
 • Een bolle en opgezette buik
 • Futloos en snel vermoeid
 • Diarree of bloed bij de ontlasting
 • Wormen in de ontlasting
 • Weinig of (sterk) verminderde eetlust
 • Vermagerd en afname in gewicht

Herkent u een of meerdere van deze symptomen? Neem dan contact op met uw dierenarts of bel ons op telefoonnummer 038 - 477 1951. Onze dierenarts geeft graag meer informatie en advies welke ontwormtabletten het beste zijn voor uw hond.

Bijwerkingen van ontwormen

De bijwerkingen van onze Milbemax ontwormtabletten zijn minimaal. Slecht in extreem zeldzame gevallen zijn er lichte bijwerkingen mogelijk, zoals inactiviteit, spiertrillingen, verstoringen in het evenwicht, braken, diarree, verlies van eetlust en kwijlen. Bekijk de productpagina’s voor waarschuwingen voor wat betreft inname en dosering.

Ontwormingsschema

Het schema waarbij de ontwormtabletten toegediend moeten worden, zijn op basis van het gewicht van het dier bepaald. De tabletten kunnen door het eten gemengd worden om toe te dienen. Hieronder hebben we de standaard dosering aangegeven:

Milbemax ontwormingstablet voor honden van 5 tot 50 kg 
GewichtTabletten
5 tot 25 kg1
26 tot 50 kg2
51 tot 70 kg3
  
Milbemax ontwormingstablet voor honden van 0,5 tot 10 kg 
GewichtTabletten
0,5 kg tot 1,5 kg0,5
1,6 tot 5 kg1
6 tot 10 kg2

 

Heeft u vragen of wilt u advies welk ontwormingsschema het beste is voor uw hond? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 038 - 477 1951 of via e-mailadres info@dapzw.nl.

© 2012 - 2021 alleshier-4-uwdier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel