✓ Trovet kattenvoer verkrijgbaar vanaf € 1,10✓ Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding✓ Op basis van ervaring geselecteerd

 

Trovet kattenvoer

Trovet kattenvoer is speciaal ontwikkelt voor katten wie last hebben van hun blaas, nieren, lever en spijsverteringsorganen. Ook is de dieetvoeding geschikt voor katten die kampen met overgewicht of voedselovergevoeligheid. U bestelt Trovet kattenvoer al vanaf € 1,10. In ons uitgebreide assortiment vindt u brokken, natvoer, worst en voedingssupplementen voor een uitgebalanceerd dieet.

Welk soort Trovet kattenvoer is geschikt voor mijn kat?

Voor een goede gezondheid en weerstand van uw kat is kwalitatief kattenvoer noodzakelijk. Om te bepalen welk soort kattenvoer het beste aansluit bij de behoeftes van uw kat kunt u kijken naar de volgende zaken:

Natvoer of droogvoer

In kattenvoer zijn er twee verschillende soorten voer: natvoer en droogvoer. Wij zetten de voor- en nadelen van beide soorten voor op een rijtje:

 Voordelen natvoer

 Nadelen natvoer

 • Lijkt op het natuurlijke dieet van de kat
 • Onaangename geur

 

 • Hoge hoeveelheid vocht
 • Bederft snel
 • Weinig koolhydraten zoals zetmeel
 • Geeft snel rommel

 

 

 Voordelen droogvoer

 Nadelen droogvoer

 • Geeft weinig tot geen rommel
 • Lage hoeveelheid vocht
 • Geen onaangename geur
 • Hoog koolhydraatgehalte
 • Bederft minder snel
 • Lijkt minder op het natuurlijke dieet

 

 

De leeftijd van de kat

Naast het soort voer speelt ook de leeftijd van uw kat een rol in de voerkeuze. Een kitten heeft energierijk en licht verteerbaar voer nodig, terwijl een oudere kat voeding nodig heeft die de natuurlijke weerstand versterkt. Daarnaast heeft de senior kat meer behoefte aan voeding die bijdraagt aan soepel gewrichten. Let daarom bij aanschaf van kattenvoer erop of het geschikt is voor kittens, de volwassen kat of de senior kat, zodat uw kat de juiste voeding krijgt.

Allergieën en dieeteisen

Net als bij mensen kunnen ook katten last hebben van allergieën, overgewicht of andere gezondheidsproblemen. Hierop kan worden ingespeeld bij de keuze voor het juiste kattenvoer. Geef uw kat bijvoorbeeld Trovet MPT kattenvoer wanneer hij last heeft van nierproblemen, hartklachten of maagdarmstoornissen. Bij ieder soort voer staat aangegeven voor welke allergie deze geschikt is.

Hoeveel kattenvoer moet u uw kat geven?

Het is belangrijk om goed naar uw kat te kijken te kijken, wanneer het gaat over de hoeveelheid voer. Op onze verpakkingen worden richtlijnen aangegeven, maar niet iedere kat is hetzelfde. Net als bij mensen heeft de ene kat een snellere stofwisseling dan de andere.

Veilig online kopen en betalen

Koop uw Trovet kattenvoer eenvoudig online. Heeft u het juiste voer voor uw kat gevonden? Na een klik op het winkelwagentje kunt u uw bestelling afronden via iDEAL.

Do’s en don’ts voor het geven van kattenvoer

Om ervoor te zorgen dat uw kat de juiste voeding krijgt, hebben wij een aantal do’s en don’ts voor u verzameld:

 Do’s

 Don’ts

Selecteer het voer op de ingrediënten in plaats van de prijs. Over het algemeen zit in goedkoop voer geen tot weinig verteerbare eiwitten voor de kat. Hierdoor stinkt de ontlasting van de kat meer.

x Geef de kat geen eten wat voor mensen is. In ons eten zit meer zout, waardoor de kat sneller uitdroogt. Daarnaast gaat uw kat hierdoor schooien, wat als vervelend wordt ervaren.

Geef uw kat bij voorkeur brokken. Droogvoer bederft minder snel dan natvoer. Daarnaast houdt uw kat zijn gebit schoon door brokjes te eten.

X Geef niet te veel tussendoortjes. Dit is niet goed voor de gezondheid van de kat. Bovendien wordt uw kat dik van te veel tussendoortjes.

 

Meer informatie over Trovet kattenvoer

Heeft u vragen over Trovet kattenvoer of wilt u meer informatie over het soort kattenvoer? Neem contact op met dierenarts Aalders. Hij adviseert u graag over het kattenvoer.

Bekijk ook onze andere producten van Trovet:

© 2012 - 2021 alleshier-4-uwdier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel