Vlooien bestrijden bij uw hond

Vlooien bij uw hond kunt u eenvoudig bestrijden met onze producten. U behandelt dan niet alleen de vlooien, u beschermt uw trouwe viervoeter ook tegen deze bloedzuigende parasieten.

Bij Alles Hier 4 Uw Dier bestelt u:

 • Producten geselecteerd door onze dierenarts T. Aalders
 • Veilige bestrijdingsmiddelen voor uw hond
 • Preventieve anti-vlooienmiddelen
  • Vlooienmiddelen eenvoudig online bestellen
 • Uw hond snel weer vlovrij

Middelen tegen vlooien van uw hond

U kunt verschillende middelen aanschaffen om de vlooien van uw hond te bestrijden. Wij maken onderscheid in drie verschillende soorten bestrijdingsmiddelen:

 1. Vlooiendruppels
  Vlooiendruppels worden het meest gebruikt om vlooien te bestrijden.  De vlooiendruppels worden geleverd in een makkelijk te hanteren pipet. De pipet knijpt u uit in de nek van uw hond. Lees wel goed de gebruiksaanwijzing door. Vaak worden niet alleen de vlooien van uw hond behandeld, maar ook bijvoorbeeld spoelwormen, teken, oormijt, zandvliegen of muggen. Dit verschilt overigens per product. 
 2. Vlooienspray Vlooienspray is vooral handig voor jonge en opgroeiende honden. Het is vaak goedkoper dan pipetten met vlooiendruppels. De vlooienspray werkt behalve tegen vlooien ook tegen luizen.
 3. Halsband
  Een halsband is ideaal, omdat deze waterproof is. De halsbanden die wij verkopen zijn voornamelijk geschikt ter bestrijding van teken en zandvliegjes. Het zandvliegje is de overbrenger van de fatale ziekte Leishmania, die nm. voor komt in de zuidelijke landen van Europa,  De stof werkzamestof komt continu vrij uit de halsband en verspreidt zich via de vetlaag over de huid. Deze stof doodt de parasieten van uw hond, maar is niet schadelijk voor de hond. 

 

Bestel vlooienmiddelen direct online

Bij Alles Hier 4 Uw Dier kunt u eenvoudig en snel anti vlooienmiddelen bestellen. Twijfelt u over welk middel u het beste kunt geven? Neem dan gerust contact op met onze dierenarts T. Aalders. Hij geeft u graag een passend advies.

 

© 2012 - 2021 alleshier-4-uwdier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel